Het mooiste cadeau van Sinterklaas

6 dec 2022 | Marketing

Sinterklaas bracht dit jaar wel een héél bijzonder cadeau voor mij mee!

Op pakjesavond ging namelijk mijn nieuwe website live. En hemeltjelief, wat ben ik blij met dit cadeau!

Want een cadeau, dat is het ❤️.

🎁 Een cadeau van Marloes die het design maakte en de site bouwde, en een absoluut pareltje heeft afgeleverd (vind ik dan – ik ben natuurlijk niet objectief 🤪)

🎁 Een cadeau van Linde die zulke mooie foto’s van me maakte dat ik nu nadenk over een nieuwe carrière als fotomodel 😉

🎁 Een cadeau van Demi die mijn kapsel liet shinen

🎁 Een cadeau van Manja die op haar magische manier mijn nieuwe huisstijl en logo creëerde

🎁 Een cadeau van Begoña die supersnel en netjes alle technische shizzle voor me regelde

🎁 Een cadeau van ‘de dames van Digna’ en Digna zelf voor het voorhouden van al die mooie spiegels, en voor het cheerleaden. Dank je wel Merel, Lian, Myrthe, Madelon, Lonneke, Wendy en Janinke. Dankzij jullie durfde ik de knoop door te hakken en staat er nu ‘ineens’ een nieuw merk 😍.

🎁 En een cadeau van mezelf. Omdat ik het mezelf heb gegund om er helemaal voor te gaan. Omdat ik zelf zó hard voelde dat Zon in je copy helemaal staat voor wat ik wil brengen:

☀️Licht, lucht en goeie vibes in de teksten van bedrijven die een positieve impact willen maken. Zodat ze online net zo inspirerend zijn als in het echt.☀️

Ben jij zo’n bedrijf? En kun je wat zon in je webteksten of zon in je content gebruiken?

Laat het me weten. Kijken we wat je precies nodig hebt en of ik daar wat in kan betekenen.

Je las een blog van mij, Annelies. (Wie?!)

Copycoach, communicatiestrateeg en liefhebber van mooie zinnen en flauwe woordgrapjes. Schrijft #tekstenwaarjeblijvanwordt, want saaie teksten zijn er al genoeg. En daar wordt geen mens én geen merk beter van. Dus wil jij je teksten meer laten shinen? Stuur me een berichtje!

Claartje blij door zakelijk tekenen

Hi, ik ben Annelies

Copycoach, communicatiestrateeg en (eind)redacteur voor bedrijven die online net zo inspirerend willen zijn als in het echt, zodat ze de allerleukste klanten en sollicitanten aantrekken.

Lees je gewoon lekker verder?

Boekentips

Boeken waar ik blij van werd in mei 2022

In mei las ik 4 boeken, en hier lees je de recensies, waaronder 'Waarom vrouwen minder werken dan mannen'. Verplichte kost, wat mij betreft! En verder: Een thuis in Afrika, Kees de Jongen en Oorlogsdochter (lezen als je fan van Downton Abbey bent!)

Persoonlijk

Meng ik me in de discussie?

Zal ik me nou in deze discussie mengen of niet? Dat vraag ik me bijna dagelijks af bij de gemiddelde Facebook-post die ik voorbij zie komen in mijn tijdlijn. Of het nu gaat over vluchtelingen, het coronavirus, bezuinigingen in de zorg of het onderwijs, een willekeurige strafzaak of een ontroerend nieuwsbericht over een groot geldbedrag dat is opgehaald voor een doodziek kindje. Waar is de nuance?

Persoonlijk

Taalnazi of gebrek aan modegevoel?

Mode. Ik ben er niet zo goed in. Als iets net in de mode komt, vind ik het meestal lelijk. Tegen de tijd dat het weer uit de mode raakt, denk ik: hmm… zal ik het dan toch maar eens proberen? Heb ik misschien ook met taal...? Of ben ik gewoon een ouderwetse taalnazi? 😅

Boekentips

Recensie – Mam, ik bel je zo terug

“Mam, ik bel je zo terug”. Hoe vaak heb ik dat zelf niet tegen mijn moeder gezegd? Maar in het geval van Nadine was het de laatste zin ooit die ze tegen haar moeder zei. Een paar minuten later was ze dood. Vermoord door haar ex. Ik las het boek om te lezen hoe het zover kon komen en welke impact het had op het leven van haar familie. Zeer indrukwekkend!

Boekentips

Recensie – Ik kan er nét niet bij

Drie keer was ik zwanger. En drie keer maakte ik me flink zorgen of het kindje wel gezond zou zijn. Dar waren ze allemaal, gelukkig. Maar Sander Verheijen en zijn vrouw Jip hadden ‘pech’. In Ik kan er nét niet bij beschrijft hij op een prachtige manier hoe hun leven verandert als blijkt dat hun ogenschijnlijk gezonde tweelingzoons allebei een flinke handicap hebben.

Boekentips

Recensie – De vrouw die een jaar in bed ging liggen

Ik dacht dat De vrouw die een jaar in bed ging liggen ook waargebeurd was. Een volmaakte huisvrouw die dodelijk vermoeid raakt van altijd maar voor anderen zorgen en zelf ergens op het tweede plan blijven. Ik kon me wel iets voorstellen bij die moeheid 😉. 't Bleek fictie, wat even een tegenvaller was. Maar algauw werd het verhaal zó absurd dat ik toch graag wilde weten waar dit in vredesnaam zou eindigen!

Boekentips

Jij bent een badass

Wat een heerlijk boek! Het bruist van de energie die via mijn ogen zo in mijn hoofd en lijf terechtkwam terwijl ik het boek las. Jen Sincero heeft een supervlotte, heerlijk lompe recht-door-zee-schrijfstijl die me regelmatig hardop deed lachen. Maar intussen vertelt ze wel steengoede dingen. Lees maar!