Het mooiste cadeau van Sinterklaas

6 dec 2022 | Marketing

Sinterklaas bracht dit jaar wel een héél bijzonder cadeau voor mij mee!

Op pakjesavond ging namelijk mijn nieuwe website live. En hemeltjelief, wat ben ik blij met dit cadeau!

Want een cadeau, dat is het ❤️.

🎁 Een cadeau van Marloes die het design maakte en de site bouwde, en een absoluut pareltje heeft afgeleverd (vind ik dan – ik ben natuurlijk niet objectief 🤪)

🎁 Een cadeau van Linde die zulke mooie foto’s van me maakte dat ik nu nadenk over een nieuwe carrière als fotomodel 😉

🎁 Een cadeau van Demi die mijn kapsel liet shinen

🎁 Een cadeau van Manja die op haar magische manier mijn nieuwe huisstijl en logo creëerde

🎁 Een cadeau van Begoña die supersnel en netjes alle technische shizzle voor me regelde

🎁 Een cadeau van ‘de dames van Digna’ en Digna zelf voor het voorhouden van al die mooie spiegels, en voor het cheerleaden. Dank je wel Merel, Lian, Myrthe, Madelon, Lonneke, Wendy en Janinke. Dankzij jullie durfde ik de knoop door te hakken en staat er nu ‘ineens’ een nieuw merk 😍.

🎁 En een cadeau van mezelf. Omdat ik het mezelf heb gegund om er helemaal voor te gaan. Omdat ik zelf zó hard voelde dat Zon in je copy helemaal staat voor wat ik wil brengen:

☀️Licht, lucht en goeie vibes in de teksten van bedrijven die een positieve impact willen maken. Zodat ze online net zo inspirerend zijn als in het echt.☀️

Ben jij zo’n bedrijf? En kun je wat zon in je webteksten of zon in je content gebruiken?

Laat het me weten. Kijken we wat je precies nodig hebt en of ik daar wat in kan betekenen.

Je las een blog van mij, Annelies. (Wie?!)

Copycoach, communicatiestrateeg en flauwe-woordgrapjes-lover. Tovert je saaie of moeilijke teksten om in #tekstenwaarjeblijvanwordt, want saaie teksten zijn er al genoeg. En daar wordt geen mens én geen merk beter van. Dus wil jij je teksten meer laten shinen? Mail me!

Claartje blij door zakelijk tekenen

Hi, ik ben Annelies

Copycoach, communicatiestrateeg en (eind)redacteur voor bedrijven die online net zo inspirerend willen zijn als in het echt, zodat ze de allerleukste klanten en sollicitanten aantrekken.

Lees je gewoon lekker verder?

Persoonlijk

Meng ik me in de discussie?

Zal ik me nou in deze discussie mengen of niet? Dat vraag ik me bijna dagelijks af bij de gemiddelde Facebook-post die ik voorbij zie komen in mijn tijdlijn. Of het nu gaat over vluchtelingen, het coronavirus, bezuinigingen in de zorg of het onderwijs, een willekeurige strafzaak of een ontroerend nieuwsbericht over een groot geldbedrag dat is opgehaald voor een doodziek kindje. Waar is de nuance?

Boekentips

Recensie – Wen er maar aan

Als je keihard wil lachen, moet je dit boek van Maike Meijer lezen (je kent haar misschien wel van Toren C). Met teksten als 'zo'n honger dat ik kwijlend naar mijn flosdraad kijk of er nog iets aanhangt wat ik kan verorberen' en met tekeningen erbij die minstens zo hilarisch zijn. Lezen hoor!

Boekentips

Recensie – Mam, ik bel je zo terug

“Mam, ik bel je zo terug”. Hoe vaak heb ik dat zelf niet tegen mijn moeder gezegd? Maar in het geval van Nadine was het de laatste zin ooit die ze tegen haar moeder zei. Een paar minuten later was ze dood. Vermoord door haar ex. Ik las het boek om te lezen hoe het zover kon komen en welke impact het had op het leven van haar familie. Zeer indrukwekkend!

Boekentips

Recensie – Het meisje dat verdween

“Ik word bang van de titel van jouw boek,” zei mijn dochter. En terecht. Wat een horror moet het zijn, als je dochtertje zomaar verdwijnt. De dochter die je probeert te redden, maar die verraden wordt en moederziel alleen aan de nazi’s wordt overgedragen. Waargebeurd en afschuwelijk verhaal, maar wel een absolute aanrader om dit boek te lezen.

Boekentips

Recensie – De verwarde cavia

Ik ben fan van Paulien Cornelisse. Als ik haar zie moet ik al lachen, ze praat zo heerlijk onderkoeld. Ook haar boeken vind ik enorm grappig, en dan met name Taal is zeg maar echt mijn ding. Ik was dus ook erg benieuwd naar De verwarde cavia. De titel klonk mij wel wat bizar in de oren. Net als het plot: een cavia die op de afdeling communicatie werkt?! Lees hier of dit boek zo leuk was als ik hoopte.

Boekentips Marketing Zonnige teksten

Boeken die ik verslond in februari

Aangezien er nog ruim 300 ‘gewone’ leesboeken op mijn tbr-lijst staan en bijna 150 businessboeken, probeer ik m’n leestempo weer wat op te voeren. In februari las ik 4 boeken. Waaronder een onwijze must-read voor contentmarketeers én een boek met de allerprachtigste vervloekingen #zinnenliefde

Boekentips

Boeken waar ik blij van werd in mei 2022

In mei las ik 4 boeken, en hier lees je de recensies, waaronder 'Waarom vrouwen minder werken dan mannen'. Verplichte kost, wat mij betreft! En verder: Een thuis in Afrika, Kees de Jongen en Oorlogsdochter (lezen als je fan van Downton Abbey bent!)