Reviews van blije klanten

Deze bedrijven kregen al zon in hun copy, en vertellen je daar graag meer over. Hoor je het ook even van een ander 😉 .

Horecava
Bonduelle
Sligro
Unilever
HMS Host
Dunlop
Fruit Masters
Cup a Soup
Santa Maria
Puratos
nedap
Qredits
Conpax
Food Inspiration
BUNZL
SoFine
Terberg
Verive
MOVE4MOBILE
WerfSelect
Portretfoto van Linda van der Kallen van Green Elephant

"Je hebt me echt over een drempel geholpen"

“Ik heb nu een stuk relaxter en met meer plezier kunnen schrijven, dus je hebt me echt een drempel over geholpen, tx!”

Linda van der Kallen 
Trainer en adviseur @ Green Elephant

"Nog zó veel waardevoller dan ik vooraf verwachtte"

“Annelies is echt een aanwinst voor ons marketingteam. Wij waren gewend om met copywriters te werken, waarbij de grootste uitdaging altijd was om onze business echt te begrijpen. Door de werkmethode van Annelies hebben we daar helemaal geen last meer van. Hierdoor zie ik haar ook meer als een strategisch sparringspartner dan als een leverancier. De samenwerking is echt nog zó veel waardevoller dan ik vooraf verwachtte! Ik dacht: ze maakt onze teksten mooier en foutloos, maar het is zóveel meer dan dat. Ze maakt onze hele communicatie inhoudelijk veel sterker.”

Jason Hoogendoorn
Marketingcoördinator @ Terberg Business Mobility

 Meer over dit project  

Ellen van Beek - Koninklijke Auris Groep

"Er zit nu veel meer flow in onze corporate story"

Dankjewel voor de aanpassingen in onze corporate story. Er zit veel meer flow in nu. Ook mooi hoe je bepaalde zaken samenvoegt in de tekst. Van de “Je kan het” van Sam naar de “Ik kan het” van Bas. Dat zijn van die ogenschijnlijk kleine aanpassingen die een verhaal een verhaal maken. Echt top.

Ik vind het een heel fijn leesbaar document geworden. Het heeft wat bloed, zweet en tranen gekost om hier te komen. Dus ik ben erg blij met het resultaat nu. Bedankt voor de soepele samenwerking in deze!”

Ellen van Beek 
Teamleider Communicatie  @ Koninklijke Auris Groep

"Ik heb heel wat verbeteringen kunnen doorvoeren"

“Ik had tekst nodig voor een video op onze webpagina van onze rijschool. Deze moest niet te zakelijk zijn aangezien wij voornamelijk jongeren bedienen. De tekst moest hip en met een vleugje humor zijn. Na wat googlewerk kwam ik op de website van Annelies. De teksten op haar website, aparte lay-out en grappige gifjes gaven mij de doorslag om contact te leggen. Na die eerste opdracht heb ik Annelies ook gevraagd om de teksten op onze website te controleren. Naast de fouten die zij opspoorde gaf ze ook SEO-tips en op die manier heb ik heel wat verbeteringen kunnen doorvoeren.”

Ruşen Karacay
Eindbaas @ Route 71

"Door jou weten we zeker dat onze tekst op de beste manier naar voren komt"

“Wil je zeker zijn van een krachtige tekst die helemaal gericht is op jouw doelgroep? Dan raad ik Annelies zeker aan! Dankjewel Annelies voor de fijne samenwerking, de interesse in ons als persoon en de rust die je ons geeft. Want door jou weten we zeker dat onze tekst op de best mogelijke manier naar voren komt.”

Sanne Helleman
Content Marketeer @ Terberg Business Mobility

Meer over dit project

"Ik zie het echt als een aanvulling voor iedere copywriter"

“Als je als copywriter en communicatieadviseur zelf een nieuwe website nodig hebt, worden de teksten ineens een ‘dingetje’. Gevalletje loodgieter die thuis met een lekkende kraan zit… Toen ik bij versie 5 van mijn webteksten was en nog niet het gevoel had dat mijn teksten de juiste snaar raakten, heb ik contact gezocht met Annelies. Ik kende haar alleen via LinkedIn, maar haar manier van schrijven en reageren gaf me direct een prettig, vertrouwd en vooral deskundig gevoel. Annelies gaf me enorm goede tips waar ik meteen mee aan de slag kon. Ik zie het echt als een aanvulling voor iedere copywriter. Laat je (web)teksten tegenlezen, controleren of redigeren. En als je dan voor iemand moet kiezen, krijgt Annelies absoluut mijn stem.”

Tanja Schollen-Snijders
Communicatiepro en copywriter @ Praat Communicatie

"Annelies heeft een sprankelende persoonlijkheid en dat zie je terug aan de teksten"

“Ik klopte aan bij Annelies, omdat ik behoefte had aan iemand die ging snijden in mijn websiteteksten en structuur kon aanbrengen. Annelies is ervoor gaan zitten en is minutieus te werk gegaan. De essentie van mijn bedrijfsactiviteiten maar ook mijn eigen verhaal heeft ze zodanig herschreven dat ik mezelf er helemaal in herken. Mijn tone-of-voice komt er helemaal uit. Annelies heeft een sprankelende persoonlijkheid en dat zie je terug aan de teksten die ze onder handen neemt. Ze past ook de laatste inzichten op het gebied van SEO en webmarketing toe. Annelies is kritisch. Geen fout ontgaat haar. De combinatie tussen haar creatieve geest en oog voor detail maakt haar een perfecte copywriter. Ik werk graag ook met haar samen vanwege haar snelheid en sprankeling. Past helemaal bij mijn energie.”

Deborah Cabau
Business Astroloog voor topondernemers

"Niets komt zomaar door haar zeef"

“Annelies heeft de tekstcorrectie van mijn boek gedaan en hoewel ik mezelf altijd als een pietje-precies zag, wist zij er toch nog allerlei onvolkomenheden uit te halen. Bovendien gaf ze suggesties voor wijzigingen op stijl- en inhoudelijk gebied, maar op een niet-dwingende manier. Ik vond het heel prettig samenwerken met Annelies. Ik kreeg echt het vertrouwen dat niets zomaar door haar zeef komt!”

Hanneke Kiel-de Raadt
Auteur @Boekportret.nl

"Ze weet snel tot de kern te komen en complexe thema's begrijpelijk te verwoorden"

“Annelies was tijdens haar interimklus voor Dunlop verantwoordelijk voor het creëren en coördineren van de content op onze nieuwe website en in het PIM-systeem (6 talen). De samenwerking was erg goed, Annelies weet snel tot de kern te komen en complexe thema’s begrijpelijk te verwoorden. In een traject waarbij veel content in korte tijd gecreëerd, vertaald en gecontroleerd moest worden bleef Annelies oog houden voor details die voor lezers (klanten/prospects) belangrijk zijn.”

Erik Hekman
International E-business manager @ Dunlop Protective Footwear

"Zorgt merkbaar voor verlichting van de werkdruk in het hele team"

“Annelies heeft eindredactie gedaan voor een aantal grote interne en externe projecten. In een zeer korte tijd heeft ze zich – hoewel op afstand – tot een gewaardeerde en betrouwbare kracht gemaakt in ons projectteam. Ze werkt zeer snel en nauwkeurig, is kritisch, enorm flexibel en zorgt merkbaar voor verlichting van de werkdruk in het hele team.”

Moniek de Jongh
Head of Content @ Food Inspiration

Portretfoto van Linda van der Kallen van Green Elephant

"Van ingewikkelde beschrijvingen naar begrijpelijke brochures"

“Het is prettig samenwerken met Annelies. Ze communiceert helder en komt afspraken na. Annelies kan zich goed inleven in de doelgroep van de tekst. Zij stelt de juiste vragen en komt met aanvullingen om de tekst duidelijker te maken. Zo werden best ingewikkelde trajectbeschrijvingen dankzij Annelies begrijpelijke voorlichtingsbrochures voor de ouders van kinderen met een taalontwikkelingsachterstand.”

Ester Martens
Senior communicatieadviseur @ Koninklijke Auris Groep

Theo Wichers, directeur van EcoTapwater

"We worden steeds meer (h)erkend in de markt en groeien razendsnel"

“EcoTapwater de nummer 1 leverancier van tafelwater in de horeca maken, dat is ons doel. Als je als ondernemer niet thuis bent in social media en passende reclameteksten, wordt dat lastig. We wilden hier daarom professionele hulp bij van iemand die onze visie en ideeën goed kan verwoorden. Dat vind ik bij Annelies. Ze maakt niet alleen onze teksten beter, maar neemt ons echt bij de arm en draagt daarbij haar kennis op ons over. In elke uiting zie ik nu onze visie terug. Dat werpt zijn vruchten af: we worden steeds meer herkend en erkend in de markt en groeien razendsnel.”

Theo Wichers
Directeur @ EcoTapwater

Portretfoto van Pouwel Slurink, DGA-Founder van E-Ports

"De nieuwe teksten zijn super en laten goed zien waar wij voor staan"

“We wilden een nieuwe website voor onze solar overkappingen. Een website die goed laat zien wat we doen, die goed vindbaar is en aanzet tot nieuwe aanvragen. Maar ook een website die laat zien waarom onze zonnecarports en -fietsenstallingen echt een betere keuze zijn dan de enorme zonneweilanden waar ons land momenteel mee volgebouwd wordt! Omdat haar posts op LinkedIn ons aanspraken, vroegen we Annelies de nieuwe teksten voor E-Ports te schrijven. Dat is ons heel goed bevallen. De nieuwe teksten zijn super en laten goed zien waar wij voor staan. Bovendien werkte ze snel en had ze goede ideeën om onze website nog sterker te maken.”

Pouwel Slurink 
DGA-Founder @ E-Ports

Check de E-Ports site

Daniëlle Hensens-Bos

"De teksten zijn nu onwijs goed te lezen, ook voor niet-technische mensen"

“Als je iemand zoekt die met je meedenkt en de kernboodschap boven tafel weet te halen, ben je bij Annelies aan het juiste adres! Ze helpt ons met het maken van sterke teksten op onze website. We stonden voor een enorme uitdaging met ingewikkelde proposities en oplossingen. Samen met Annelies hebben we gewerkt aan een vragensheet waarmee we een eenduidige opbouw qua tekst hebben en de belangrijkste punten naar voren komen. De teksten die Annelies er vervolgens van maakt geven heel duidelijk de klantbelofte weer en zijn onwijs goed te lezen, ook door mensen die zich niet zo in de technische wereld begeven. Kortom, werken met Annelies is een echte aanrader!”

Daniëlle Hensens-Bos
Adviseur marketingcommunicatie @ Actemium

"She was incredibly thorough and the turnaround time was incredible"

“I have had the pleasure of working with Annelies to translate our content and webtexts for the website launch at Verive, in a tone-of-voice that matches the Dutch market. She was incredibly thorough and the turnaround time was incredible. I cannot recommend her highly enough! Needless to say, I look forward to continuing to work with Annelies to produce new content and translate more articles from English to Dutch.”

Lauren Mooney
Manager @ Verive

" Ze begreep direct wat we wilden en vertaalde dat perfect door"

“Onze website werd vernieuwd en we hadden een uitermate strakke deadline. Annelies schrok niet terug voor onze deadline en ons relatief onduidelijke beeld over de hoeveelheid tekst op dat moment. We deelden de info die we op dat moment beschikbaar hadden en kregen een eerste opzet. Daarin sloeg Annelies direct de juiste tone of voice aan. Prettig, want van daaruit konden we snel stappen maken. In de 2 weken die daarop volgden, kwamen er dagelijks pagina’s tekst over de bühne. Gewenste wijzigingen werden net zo snel opgenomen en weer teruggestuurd. Annelies levert snel en kwalitatief werk. Ze begreep direct wat we wilden en vertaalde dat perfect door. De deadline werd gehaald. Met dank aan Annelies.”

Alice van der Westen
Brand manager @ Worldpack

"Scherpe blik en ze weet van aanpakken"

“Ik werkte met Annelies bij Dunlop Protective Footwear waar ze als freelance communicatiespecialist voor verschillende projecten werkte. Al snel viel mij op dat Annelies een hele scherpe blik heeft, georganiseerd is en heel belangrijk: ze weet van aanpakken. Bij alle teksten die je schrijft de klant in het achterhoofd houden is erg belangrijk en dit kan Annelies als geen ander.”

Carlien Keilholtz
UX & graphic designer @ Gravoco

"Annelies heeft een mening en dat zal je weten ook 😄"

“Annelies heeft een mening en dat zal je weten ook 😄. De teksten die ze schrijft zijn doordacht en goed onderbouwd. Ze is flexibel, snel en pragmatisch. De afstand die er was qua domeinkennis wist ze super goed op te vangen en e.e.a. heeft uiteindelijk in een fantastische website geresulteerd. Annelies bedankt!”

Robert Kosse 
CEO @ Move4Mobile

"Al vaak mijn redder in nood geweest"

“Het is een feest om met Annelies te werken! Annelies werkt niet alleen erg snel, maar is ook zeer flexibel en nauwkeurig. Daardoor is ze al vaak mijn redder in nood geweest. Als copywriter ‘schrijft’ ze vaak in één keer raak. Ze verdiept zich goed in de doelgroep en kiest moeiteloos de juiste tone of voice. Als eindredacteur mist ze geen enkele fout en geeft ze prettige adviezen om een tekst nóg beter te maken. Ook ervaar ik haar als een fijne sparringpartner.”

Britt Boeijen 
Creative Director @ Shoot My Food

"Professionele sparringpartner op het gebied van marketing en communicatie"

“Ik heb Annelies leren kennen als iemand die in staat is om op strategisch niveau te denken en te werken, maar die ook in staat is om dit operationeel te vertalen. Met andere woorden, denken en doen zijn haar kenmerken, naast gedrevenheid, tempo en accuratesse en dat maakt haar onderscheidend en iemand waar je op kunt bouwen. Daarnaast heeft ze veel kennis en ervaring in de Foodservice wereld opgebouwd waardoor ze een professionele sparringpartner is op het gebied van marketing en communicatie.”

Wilco Wieling 
General Sales Manager @ Conpax

"Na die ene LinkedIn-post kreeg ik twee aanvragen voor talks"

“Ik zie door de samenwerking met jou nu heel duidelijk wat ik wel en niet moet doen in m’n content. Het leuke is: heel veel mensen zeggen nu tegen me: ‘Wat beleef jij veel!’ En dat terwijl ik eigenlijk minder post. Het verhaal is veel duidelijker nu. Dat levert ook meer op. Na die ene LinkedIn-post kreeg ik twee aanvragen voor talks én een aanvraag voor een nieuwe samenwerking. En dat je je teksten na het schrijven gewoon bij jou neer kan leggen en er dan 100% op kan vertrouwen dat jij het netjes maakt, dat is zó lekker!”

Sheila Struyck
Duurzame chef-kok, spreker en columnist 

"Ik ben anders naar mijn teksten gaan kijken en durf scherper te schrijven"

“Annelies schreef een aantal nieuwe webteksten voor me, én ik schakelde haar in voor contentcoaching, omdat ik wilde weten waar ik me nog inhield, waar de opbouw nog beter kon, met welke kleine tweaks ik mijn publiek nog beter mee kon namen. Als mens had ik direct een goede klik met haar. Lekker to the point en tegelijk heel amicaal. Precies zoals ik zelf ook ben. En zo zou ik haar samenwerking ook omschrijven. Ze durft te zeggen waar het op staat, waar het beter kan en weet ook goed uit te leggen waarom. Waardoor ik net wat anders naar mijn teksten ben gaan kijken en scherper durf te schrijven. Precies wat ik wilde! Dus dikke aanbeveler om mee samen te werken die dame 😉”

Rosanne Prins-Boxum
Business coach @ BAAS in business

"Door haar is onze content zeker beter geworden"

“Annelies is heel prettig om mee te werken. Ze communiceert duidelijk, is altijd bereid om te helpen en geeft hele goede suggesties. Door haar werk is onze content zeker beter geworden.”

Eva Metsers
Content & PR Marketeer @ Terberg Business Mobility

 Meer over dit project  

"Annelies weet van iedere spaghetti een helder verhaal te maken"

“Regelmatig werk ik samen met Annelies voor de wat complexere copy waar duidelijkheid en activeren van belang is. Annelies weet van iedere spaghetti een helder verhaal te maken. Fris, vakkundig en altijd met de juiste toon. Flexibel, snel en nagenoeg perfect bij de eerste versie, beter kan haast niet.”

Tim Kievits
Brand- & contentmanager @ FruitMasters

"Ze haalt snel de essentie omhoog en bouwt dit om naar B1"

“Annelies weet met een korte briefing direct aan boord te stappen en in te springen op de tone of voice en strekking van de teksten. Ook als de te verwerken informatie taai, wetenschappelijk of gewoon veel is. Zij haalt snel de essentie van de boodschap omhoog en bouwt dit om naar B1, oftewel gewoon prettig leesbaar Nederlands. Daarbij schuwt zij er niet voor om deze teksten in de soms dwingende kaders van de hedendaagse korte webpagina te schrijven. Want lang en mooi schrijven kunnen er velen, maar kort en helder is echt een talent. We kunnen Annelies daarom alleen maar van harte aanbevelen (maar laat wel een stukje van haar over voor ons 😉).”

Esther Bos 
Communicatieadviseur @ Zorgbroeders

"Je voelt precies aan wat bij mij past én wat de wereld nodig heeft om mij te vinden"

“Ik ben ontzettend blij met jouw hulp bij het verbeteren van mijn teksten voor mijn website. Wat ik zo knap van jou vind, is dat je precies aanvoelt wat bij mij past én je weet wat “de wereld buiten” nodig heeft om mij te vinden via mijn website. Daarnaast maken je goede adviezen, snelheid en je goede bereikbaarheid je voor mij een topper in je vak!”

Shirley de Waal
Therapeut @ Waalwijz

"An asset to almost any marketing team"

“Annelies was extremely detailed oriented and was a very strong project manager that drove for results. She coupled that with a very strong creative streak that helped create some wonderful marketing materials together. She is professional and personable, and can be an asset to almost any marketing team.”

Colin Clark 
CMO @ Dunlop Protective Footwear

"Annelies zorgt voor een tekst waar concurrenten jaloers op zullen zijn!"

“Annelies heeft het uitzonderlijke talent om van droge, zakelijke tekst een pakkend, verrassend, boeiend en begrijpelijk verhaal te maken. Zij heeft voor ons 4 catalogi voorzien van storytelling en informatieve tekst. Heel verfrissend en uniek: een aanpak waar wij heel blij mee waren. Haar kijk op bepaalde onderwerpen heeft er toe geleid dat het resultaat onze verwachtingen heeft overtroffen. Ik was erg onder de indruk hoe zij de verschillende disciplines binnen het bedrijf enthousiast en gemotiveerd kreeg om het gevraagde op tijd op te leveren. Annelies zorgt voor een tekst waar concurrenten jaloers op zullen zijn!”

Marcea van Doorn
Sustainability Manager @ Bunzl

"Ik beveel haar aan bij iedereen die gelooft in contentmarketing"

“Voor de contentmarketing van onze opdrachtgever Nextlevel ICT kwamen we in contact met Annelies. Met haar ervaring in deze branche en haar kritische blik, is het bijzonder prettig om met haar samen te werken. Ze verplaatst zich makkelijk in de rol van de lezer, ze werkt snel en is accuraat. Daarom beveel ik haar bij iedereen aan die gelooft in contentmarketing.”

Paul van der Veer
Eigenaar @ Colouring Media

"Nauwkeurig én snel"

“Annelies is nauwkeurig én snel: tekstfoutjes worden onherroepelijk opgespoord. Ook kijkt ze naar het grote geheel: is alles duidelijk voor de lezer? Als ze verbeterpunten ziet, brengt ze dat op een vriendelijke manier onder de aandacht. Daarnaast is ze een ontzettend fijn en enthousiast persoon om mee te werken.”

Maud Ebbekink
Consumentenpsycholoog en SaaS-copywriter @ ConsumPsy

"Dank je wel Annelies, voor je scherpe feedback op de teksten, opbouw en inrichting van mijn website."

“Annelies heeft mijn I-ken website bekeken vanuit haar Copy-review. Toen ze hoorde wat ik deed en hoe uniek mijn aanpak van coaching op de mountainbike is, gaf ze me terug: “Die boodschap komt niet over!” SLIK! Maar ja, vanuit eerdere marketingtrajecten wist ik dat ze 100% gelijk heeft. In de kerstvakantie heb ik stap voor stap de vragenlijst voor de Copy-review ingevuld. En inmiddels heb ik 15 (!!!) pagina’s met tips en feedback ontvangen. Samen met mijn collega’s pakken we de komende twee weken de website weer aan. Dank je wel Annelies, voor je scherpe feedback op de teksten, opbouw en inrichting van mijn website.”

Geert Kamps
MTBusiness (team)coach @ I-ken

"Dankzij Annelies zijn wij nu de nummer 1 in onze markt, met alléén maar leuke klanten!"

“Het was echt fantastisch en ik raad iedereen aan om met Annelies samen te werken want we zijn nu de nummer 1 in de markt en hebben de meest fantastische klanten die je maar kunt bedenken. Blablabla….”

Jij, na onze samenwerking?  
Slimme marketeer @ Mooi bedrijf

Ook zo blij worden van je eigen teksten? Dat kan! 

Zo help ik aan jou aan next-level teksten

Zon voor ZZP

Jij wil aan je personal brand bouwen met een duidelijke boodschap, verpakt in sterke, sprankelende teksten. Teksten die impact maken en mensen in beweging brengen. Ik help je daarbij.  Jij schrijft, ik tover zon in je copy.

Zon voor MKB

Jullie doen prachtige dingen. Maar niemand weet het, omdat jullie teksten lang niet zo inspirerend zijn als jullie zelf. Zonde, toch? Laten we daar wat aan doen. Jullie zijn expert, dus jullie schrijven de basis. Tover ik vervolgens zon in jullie copy.