Contact

IJzersterke copy & content nodig voor je bedrijf? Let me know!

Annelies wijzend naar de kijker

Vind jij ook dat zakelijke teksten veel meer mogen sprankelen?

En voel je dat jouw teksten wel wat positieve pepers in hun r**t mogen hebben? Laten we dan even bellen. Kijken of we een klik hebben en op welke manier ik zon in jouw copy (en je koppie 😊) kan toveren, zodat je teksten gaan shinen en je business verder kan groeien. Vul je gegevens hieronder in, dan neem ik contact met je op!

Wel een vraag, maar geen tijd, zin of lef om contact op te nemen?

Misschien staat je vraag wel tussen m’n veelgestelde vragen…  en anders toch even gauw dat formuliertje invullen 😇

NIET VERWIJDEREN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Kan ik ook m’n teksten compleet aan jou uitbesteden?

In principe niet. Voor mijn vaste klanten schrijf ik nog wel af en toe een blog, webpagina of social campagne. Als je me héél lief aankijkt doe ik het misschien ook wel voor jou 😇. Maar de meeste bedrijven kan ik juist béter helpen als zij de basisteksten aanleveren, en ik die tot in de puntjes optimaliseer.

Jij was toch copywriter? Ik kan copywriting helemaal niet terugvinden op je site.

Klopt. Ruim 6 jaar lang schreef ik complete websites, advertenties, blogs, whitepapers, persberichten en mailfunnels voor een heleboel bedrijven en ondernemers. Supertof werk, veel van geleerd… en het slokte zo ongeveer mijn complete leven op. Toen ik nee ging zeggen op copywritingaanvragen, en uitlegde wat ik als copycoach i.p.v. copywriter kon toevoegen, bleek dit voor veel bedrijven rete-interessant. Dus dat doe ik nu. Hier lees je wat ik dan zo ongeveer zeg.

Waarom kun je als copycoach méér voor ons betekenen dan als copywriter?

Omdat jij en je collega’s de experts op jullie vakgebied zijn. Jullie weten precies welke vragen klanten en prospects stellen. Wat hun behoeftes zijn. Hun verlangens. Hun uitdagingen. En hun drempels om géén klant te worden. En juist daar zit het goud voor je contentmarketing. Hier kan ik nog veel meer over schrijven, maar dat heb ik al gedaan. In dit blog lees je waarom ik meer waarde toevoeg voor jouw bedrijf door jou zélf de teksten te laten schrijven. En nee, daar hoef je zelf geen briljante copywriters voor in huis te hebben. Zorg jij maar voor de juiste inhoud, dan help ik je met de perfecte vorm.

NIET VERWIJDEREN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Stop je altijd zoveel emoji’s en flauwe grappen in je teksten?

Nou, het liefst wel 🤪. Maar no worries. Dat doe ik alleen als het bij jouw merk past. We bekijken áltijd samen wat de juiste tone-of-voice van je tekst moet zijn. En dan pas ga ik schaven, schrappen, toevoegen en optimaliseren. Hetzelfde geldt voor humor. Ik hou ervan, maar het past natuurlijk niet bij ieder merk. Zon in je copy staat niet per se voor humor, maar wel voor meer personality, warmte, energie, helderheid en positieve vibes. En altijd in een schrijfstijl die bij jouw bedrijf past.

Let je bij zo’n copy- of contentcheck ook op conversie en overtuigingstechnieken?

Zeker. Je tekst moet lekker lezen, maar hij moet natuurlijk wél gewoon zijn werk doen. Met 13 jaar ervaring als marketingmanager en 6 jaar als copywriter, heb ik alle skills in huis om jouw teksten zó te optimaliseren, dat jij je doelen bereikt. Maar… ik bouw geen ‘trucjes’ in. Ik hou niet van jokken over schaarste, zoals early-bird-tarieven die steeds blijven gelden. Prima dat ze bij Soldaat van Oranje 80 keer riepen dat-ie zou stoppen zonder dat-ie stopte, maar da’s niet mijn stijl.

Kan ik ook op een andere manier met je samenwerken?

Ik ben volop bezig om mijn missie ‘zakelijke teksten mogen veel meer shinen’ vorm te geven en sta open voor andere manieren om samen te werken. (Moet je wel écht een heel tof bedrijf zijn, maar anders las je dit niet 😉)

Wil je bijvoorbeeld: 

  • eindredactie op je magazine?
  • een masterclass voor je team over sprankelend schrijven? 
  • teksten laten vertalen, maar dan wél in jouw eigen tone-of-voice? 
  • teksten volledig door mij laten herschrijven, bijvoorbeeld in B1-taal zodat je lezers je teksten kunnen begrijpen? 

Er kan veel. Stuur me gewoon even een berichtje, dan sparren we erover.

Alles behalve m’n pincode

Annelies Ludwig-Kaan

06 mijniebellen *

Westerwijk 51, Dalen **

KvK 66115604

BtwID NL001902668B53

* M’n telefoonnummer staat er expres niet bij. Die staat namelijk altijd op stil, zodat ik met mijn volle aandacht bij mijn werk kan zijn. Dus… don’t call us, we call you! Stuur me een berichtje, dan bel ik je z.s.m. terug!

** Dalen ligt in Drenthe (misschien ken je het wel van de Huttenheugte…?) Dat klinkt voor veel mensen als het Verre Oosten, maar vrees niet. Ik heb een telefoon, mail, Zoom en the whole shebang aan socials… dus ’t komt goed, ook als jij in Utrecht, Rotterdam of Amsterdam werkt. 😉