Blog

Over copywriting, contentmarketing, branding en #tekstenwaarjeblijvanwordt

Zeg maar dag tegen saaie teksten vol jargon en gebakken lucht

Tijd voor energieke copy en content die net zo sprankelt als jij en jouw bedrijf! Want ook zakelijke teksten mogen sprankelen. Laat de wereld maar zien hoe tof jouw bedrijf is! Hoe? In mijn blogs deel laat ik je zien hoe je zorgt voor zon in je copy. Én voor zon in je koppie, want het een kan niet zonder het ander. Met tips en tricks over copywriting, content, branding en mooie voorbeelden van #tekstenwaarjeblijvanwordt. O, en boekentips. Want boeken. ❤️

Waar ben je nieuwsgierig naar?

Foto van boek Content Fortress met een kop koffie ernaast
Boekentips

Deze 3 businessboeken verrasten mij het meest in 2022

In 2022 las ik ruim 50 boeken en toch werd mijn nog-te-lezen-boekenlijst alleen maar langer. So many books, so little time!

Is dat herkenbaar voor je? Lees dan welke businessboeken mij in 2022 het meest verrasten. Kun je daarmee beginnen 😉

Marketing

Het mooiste cadeau van Sinterklaas

Sinterklaas bracht dit jaar wel een héél bijzonder cadeau voor mij mee! Op pakjesavond ging namelijk mijn nieuwe website live. En hemeltjelief, wat ben ik blij met dit cadeau! Want een cadeau, dat is het ❤️. 🎁 Een cadeau van Marloes die het design maakte en de...

Marketing

Hier zit het goud voor je contentmarketing

Lekker al je content uitbesteden aan een marketingbureau of een copywriter? Kan. Maar da's lang niet voor elk bedrijf de beste oplossing. Ik laat mijn klanten veel liever zélf hun content schrijven. Waarom? En hoe dan? Lees je hier.

Boekentips

Boeken waar ik blij van werd in mei 2022

In mei las ik 4 boeken, en hier lees je de recensies, waaronder 'Waarom vrouwen minder werken dan mannen'. Verplichte kost, wat mij betreft! En verder: Een thuis in Afrika, Kees de Jongen en Oorlogsdochter (lezen als je fan van Downton Abbey bent!)

Op zoek naar meer zon in je copy? Dit kan ik voor je doen.

 

Zon in je webteksten

Laat je webteksten shinen met de Zon in je copy-review

Ik neem je website onder de loep en laat je precies zien waar het nóg beter kan. Je krijgt een uitgebreid rapport vol verbeterpunten en concrete tekstvoorstellen. Nog vragen? Die stel je in het uurtje copycoaching dat bij de review is inbegrepen. Kun je daarna weer vol energie verder.

Zon in je content

Samen aan je merk bouwen met ijzersterke content

In een traject van 4 maanden bouwen we samen aan je merk met ijzersterke teksten. Eerst bepalen we de strategie, en daarna maken we je merk elke week sterker via je copy en content. Jij schrijft, ik schaaf, schrap en optimaliseer je teksten tot ze recht in de roos schieten. 

Zonnekanon

Een snelle boost bij pijn in je copy

Pijn in je copy en op zoek naar snelle verlichting? Omdat je vastloopt met je salespage of je mailings alleen maar uitschrijvers opleveren? Boek het Zonnekanon. In een uur 1:1 copycoaching weet je precies waar je kansen liggen en hoe je weer verder kunt. Én ik neem 1 tekst kritisch onder de loep.