Blog

Over copywriting, contentmarketing, branding en #tekstenwaarjeblijvanwordt

Zeg maar dag tegen saaie teksten vol jargon en gebakken lucht

Tijd voor energieke copy en content die net zo sprankelt als jij en jouw bedrijf! Want ook zakelijke teksten mogen sprankelen. Laat de wereld maar zien hoe tof jouw bedrijf is! Hoe? In mijn blogs deel laat ik je zien hoe je zorgt voor zon in je copy. Én voor zon in je koppie, want het een kan niet zonder het ander. Met tips en tricks over copywriting, content, branding en mooie voorbeelden van #tekstenwaarjeblijvanwordt. O, en boekentips. Want boeken. ❤️

Waar ben je nieuwsgierig naar?

Sfeerfoto van een stapeltje boeken voor een blauwe muur
Boekentips

Boekentips – februari 2024

Deze boeken las ik in februari.
Niet zo'n mooi lang lijstje als in januari, maar ja, toen had ik een week kerstvakantie. Maar ik las wél een paar prachtige boeken, dus lees toch maar even verder 😇

Foto van een man tegen een gele achtergrond, met een paars boek voor zijn neus.
Boekentips

Recensie – Angstige mensen

Heel anders dan alles wat ik ooit eerder las, maar wat een heerlijk boek was dit! Grappig, ontroerend, frustrerend, nieuwsgierigmakend, kippenvelgevend, vol prachtige taalvondsten en bizarre plotwendingen … this book has it all 🥰.

Sfeerbeeld bij blog over boekentips - Je ziet een stapeltje boeken op het strand liggen.
Boekentips

So many books, so little time

Er zijn meer mooie boeken geschreven dan je óóit kunt lezen in de (hopelijk) 100 jaar die je op de wereld bent. Daarom deel ik hier vanaf nu weer vaker mijn mening over de boeken die ik las. Zodat jij de pareltjes eruit kan vissen en de tegenvallers lekker kunt overslaan 😉.

Foto van een kunstenares, die geconcentreerd aan het werk is.
BoekentipsSchrijftips

The War of Art: to read or not read?

Een schop onder de kont voor iedereen met de neiging tot uitstelgedrag.... Dat is de ondertitel van dit boek. De heilige graal voor iedereen die wil creëren, zegt Arie Boomsma. Dat boek moet ik lezen, dat snap je. Ontdek wat ik ervan vond!

Afbeelding van Wally - het mannetje met z'n streepjestrui en mutsje dat je moest zoeken op elke pagina in je zoekboek
MarketingSchrijftips

Wijze lessen van Wally

Wat heeft Wally - dat manneke met z'n muts en streepjestrui dat zich verstopte op elke pagina in je zoekboek - met marketing te maken? Best veel. Ontdek hier de 3 wijze lessen van Wally.

Op zoek naar meer zon in je copy? Dit kan ik voor je doen.

 

Zon voor ZZP

Jij wil aan je personal brand bouwen met een duidelijke boodschap, verpakt in sterke, sprankelende teksten. Teksten die impact maken en mensen in beweging brengen. Ik help je daarbij.  Jij schrijft, ik tover zon in je copy.

Zon voor MKB

Jullie doen prachtige dingen. Maar niemand weet het, omdat jullie teksten lang niet zo inspirerend zijn als jullie zelf. Zonde, toch? Laten we daar wat aan doen. Jullie zijn expert, dus jullie schrijven de basis. Tover ik vervolgens zon in jullie copy.