Leg je copy onder het Zonnekanon

Een snelle boost bij pijn in je copy!

Annelies wijzend naar de kijker

Pijn in je copy?

 • Loop je vast met je salespage?
 • Leveren je nieuwsbrieven alleen maar uitschrijvers op? 
 • Komen er precies nul leads uit je blogs waar je bloed, zweet en tranen in stopt?
 • Of loop je ongelooflijk te k*tten met je content en heb je geen flauw idee wat je moet posten?

Voor al je tekstuele vastlopers, writer’s blocks en contentcrisissen waar je snel een oplossing voor wil, boek je het Zonnekanon.

Na een uur 1:1 copycoaching weet je precies waar je kansen liggen en wat je moet doen om weer verder te kunnen. Én ik neem 1 tekst kritisch onder de loep.

Kun jij daarna weer lekker shinen met je teksten!

“Ik ben anders naar mijn teksten gaan kijken en durf nu ook scherper te schrijven”

Rosanne Prins-Boxum
Business coach @ BAAS in business

“Je voelt precies aan wat bij mij past én wat de wereld nodig heeft om mij te vinden”

Shirley de Waal
Therapeut @ WaalWijz

Na die ene LinkedIn-post kreeg ik twee aanvragen voor talks én een aanvraag voor een nieuwe samenwerking.

Sheila Struyck
Duurzame chef-kok, spreker en columnist

Hoe werkt dat dan precies?

Inplannen

Vul het aanvraagformulier in en laat me weten waar je tegenaan loopt.

Voorbereiden

Je krijgt van mij een datumvoorstel én het verzoek om mij alvast de tekst te mailen waarmee je vastloopt (max 3 A4). Dan kan ik je tijdens onze call al meteen concrete tips geven.

Zonnekanon áán

Aan de slag! Tijdens een uurtje copycoaching bespreken we waar je vastloopt en zetten we je schrijfvuurtje weer aan. Weg met die pijn in je copy, hallo toffe teksten!

Jouw tekst spot on

Na dat uurtje neem ik je tekst onder handen. Je krijgt ’m binnen 2 werkdagen retour vol concrete verbetertips, zodat je hem helemaal spot on kunt maken en hij wél bijdraagt aan je doel.

Annelies achter laptop op strand

Hartstikke leuk, maar waar let je dan allemaal op?

Ik let op een heleboel dingen! Onder andere op:

 • heldere boodschap > is je verhaal helder en snappen lezers meteen ‘what’s in it for them’?
 • positionering en tone-of-voice > zien en voelen lezers direct waar jij voor staat?
 • structuur > worden lezers je verhaal ingezogen door een duidelijke opbouw, een goeie titel en een duidelijke call-to-action?
 • conversie > verleiden je teksten de lezer om in actie te komen?
 • spelling en eventuele typvoutjes 😉

“Ze begreep direct wat we wilden en vertaalde dat perfect door in onze webteksten”

Alice van der Westen
Brand manager @ Worldpack

Hoe is mijn leven na het Zonnekanon?

Het Zonnekanon geeft een snelle, krachtige stoot energie in je copy én in je koppie. Na ons uurtje sparren heb je weer het vertrouwen in je schrijfskills terug, heb je zin om verder te gaan met het schrijven van je content én je hebt een tekst waarmee je je doelen bereikt. En afhankelijk van je uitdaging betekent dat bijvoorbeeld:

 • Meer leads vanuit je salespage
 • Minder uitschrijvers uit je nieuwsbrief
 • Meer aanmeldingen voor je cursus of webinar
 • Een homepage waar je mensen trots naar doorverwijst
 • Een Over mij-pagina die perfect laat zien hoe tof jouw bedrijf is
 • Scroll-stoppende social posts die gelezen, opgeslagen of gedeeld worden
 • Een offerte die je prospect écht niet kan weerstaan

(En zo kan ik nog wel even doorgaan, want in mijn ogen zijn je teksten de absolute basis van je brand en je business. Onmisbaar, dus. You’d better let them shine!)

Oké, en wat kost dat dan?

Een uur copycoaching, 1 tekst kritisch onder de loep en daarna weer lekker vlammen met je copy en content. Dat is het Zonnekanon. Wil je nog méér teksten optimaliseren? Je roept maar 😎.

Het Zonnekanon

€299 excl. btw

 • 1 uur copycoaching
 • 1 tekst kritisch onder de loep 
 • 1 rapport vol concrete verbetertips en tekstsuggesties

Extra teksten

€99 excl. btw

 • per tekst 
 • incl rapport vol concrete verbetertips en tekstsuggesties

“Annelies is al vaak mijn redder in nood geweest”

Britt Boeijen
Creative Director @ Shoot My Food

Wat da faq?

Misschien zit je nog met vragen. Ik help je ervanaf.

NIET VERWIJDEREN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Herschrijf je mijn tekst helemaal?

Niet helemaal, nee. Maar delen van je tekst waarschijnlijk wel. Wat ik doe is precies aangeven waar de tekst nog beter kan. Soms geef ik dat aan met een vraag, bijvoorbeeld als ik de achterliggende behoefte van de klant niet helder vind.

En soms geef ik een concrete tekstsuggestie die je 1-op-1 kan overnemen. Je krijgt een mix van copycoaching en redigeren / herschrijven. En ik ben daarbij zo concreet mogelijk, zodat je daarna heel makkelijk zelf de laatste puntjes op de i kan zetten.  

Kan ik elke tekst insturen die ik wil?

In principe wel: ik heb ruim 20 jaar ervaring met alle soorten teksten: webteksten, blogs, nieuwsbrieven, funnels, salespages, persberichten, social posts, magazines en tenders…

Maar let op: er passen geen complete boeken, tenderdocumenten of salespages van 18 A4 onder het Zonnekanon. Je tekst mag maximaal 3 A4 zijn. (Of langer, maar dan krijg je feedback op de eerste 3 pagina’s.) Je kunt wel extra teksten bijboeken.

Wil je je complete website onder de loep laten nemen? Dan kun je beter de Zon in je Copy-review boeken. En wil je eigenlijk stiekem ál je content laten optimaliseren? Ontdek dan het Zon in je content-traject. Dan heb je me 4 maanden lang aan je zijde als strategisch sparringpartner, contentcoach, copywriter en (eind)redacteur. 

Krijg ik mijn tekst dan vol emoji’s en flauwe grappen terug?

Nou, het liefst wel 🤪. Maar no worries. Dat doe ik alleen als het bij jouw merk én je tekst past. We bespreken eerst wat je merkwaarden, positionering en doelen zijn en waar je tegenaan hikt. Daarna ga ik pas met mijn vergrootglas en rode pen door je tekst heen. Ik kijk hoe we meer personality, warmte, energie, helderheid en positieve vibes in je tekst kunnen brengen, maar zorg daarbij altijd dat de schrijfstijl goed bij jouw bedrijf past.

NIET VERWIJDEREN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Let je bij zo’n Zonnekanon-sessie ook op conversie en overtuigingstechnieken?

Zeker. Je tekst moet lekker lezen, maar hij moet natuurlijk wél gewoon zijn werk doen. Met 13 jaar ervaring als marketingmanager en 6 jaar als copywriter, heb ik alle skills in huis om jouw teksten zó te optimaliseren, dat jij je doelen bereikt. Maar… ik bouw geen ‘trucjes’ in. Ik doe alleen aan eerlijke marketing. Ik ga dus niet jokken over schaarste, of over early-bird-tarieven die steeds blijven gelden. Eerlijkheid duurt ’t langst.

Moet het per se via Zoom?

Niks moet! Onze call mag ook via Google Meet, Teams of Facetime zijn. Of we bellen gewoon, als je dat liever hebt. Dan kunnen we alleen niet direct samen naar je tekst of naar je website kijken. Maar hee, je kunt het gesprek dan wel in je warme onesie voeren, als je daar zin in hebt 😉. Whatever feels good!

Kan ik ook een complete zonnebankkuur bij je afsluiten?

In het Zonnekanon optimaliseer ik 1 tekst (en je kunt me natuurlijk allemaal aanvullende vragen stellen tijdens de copycoaching!) Wil je meerdere teksten onder het Zonnekanon leggen? Dat kan, je mag altijd teksten bijboeken. Wil je je complete website onder de loep laten nemen? Kies dan voor de Zon in je copy-review. En wil je eigenlijk stiekem ál je content even onder het zonnekanon leggen voordat je het online zet? Zodat je zeker weet dat je content raak schiet, en je je merk op de juiste manier in de markt zet? Lees dan meer over het Zon in je content-traject. Dan heb je me 4 maanden lang aan je zijde als strategisch sparringpartner, contentcoach, copywriter en (eind)redacteur. 

 

 

Weg met die pijn in m’n copy. Ik boek dat Zonnekanon nú.

Dan alleen nog een formuliertje invullen.