Bedankt voor je aanvraag!

Wat K voor je dat je pijn in je copy hebt! Daar gaan we gauw wat aan doen.

Je krijgt binnen 2 werkdagen een mailtje van mij met een datumvoorstel voor onze Zonnekanon-call.聽Daarin vraag ik je ook om mij alvast de tekst toe te sturen waarin je vastloopt. Die neem ik v贸贸r onze call vast door, zodat ik je meteen concrete tips kan geven. Je zult zien dat die koppijn dan meteen zakt 馃拪.

Kan ik je in de tussentijd entertainen met m’n blogs?

Marketing

Het mooiste cadeau van Sinterklaas

Sinterklaas bracht dit jaar wel een h茅茅l bijzonder cadeau voor mij mee! Op pakjesavond ging namelijk mijn nieuwe website live. En hemeltjelief, wat ben ik blij met dit cadeau! Want een cadeau, dat is het 鉂わ笍. 馃巵 Een cadeau van Marloes die het design maakte en de...

Marketing

Hier zit het goud voor je contentmarketing

Lekker al je content uitbesteden aan een marketingbureau of een copywriter? Kan. Maar da's lang niet voor elk bedrijf de beste oplossing. Ik laat mijn klanten veel liever z茅lf hun content schrijven. Waarom? En hoe dan? Lees je hier.

Boekentips

Boeken waar ik blij van werd in mei 2022

In mei las ik 4 boeken, en hier lees je de recensies, waaronder 'Waarom vrouwen minder werken dan mannen'. Verplichte kost, wat mij betreft! En verder: Een thuis in Afrika, Kees de Jongen en Oorlogsdochter (lezen als je fan van Downton Abbey bent!)

Of luister naar mijn Spotify-playlist voor wat instant zon in je koppie