Bedankt voor je aanvraag!

Wat K voor je dat je pijn in je copy hebt! Daar gaan we gauw wat aan doen.

Je krijgt binnen 2 werkdagen een mailtje van mij met een datumvoorstel voor onze CopyCall. Daarin vraag ik je ook om mij alvast de tekst toe te sturen waarin je vastloopt. Die neem ik vóór onze call vast door, zodat ik je meteen concrete tips kan geven. Je zult zien dat die koppijn dan meteen zakt 💊.

Kan ik je in de tussentijd entertainen met m’n blogs?

Boekentips
Sfeerfoto van een stapeltje boeken voor een blauwe muur

Boekentips – februari 2024

Deze boeken las ik in februari.
Niet zo'n mooi lang lijstje als in januari, maar ja, toen had ik een week kerstvakantie. Maar ik las wél een paar prachtige boeken, dus lees toch maar even verder 😇

Boekentips
Foto van een man tegen een gele achtergrond, met een paars boek voor zijn neus.

Recensie – Angstige mensen

Heel anders dan alles wat ik ooit eerder las, maar wat een heerlijk boek was dit! Grappig, ontroerend, frustrerend, nieuwsgierigmakend, kippenvelgevend, vol prachtige taalvondsten en bizarre plotwendingen … this book has it all 🥰.

Boekentips
Sfeerbeeld bij blog over boekentips - Je ziet een stapeltje boeken op het strand liggen.

So many books, so little time

Er zijn meer mooie boeken geschreven dan je óóit kunt lezen in de (hopelijk) 100 jaar die je op de wereld bent. Daarom deel ik hier vanaf nu weer vaker mijn mening over de boeken die ik las. Zodat jij de pareltjes eruit kan vissen en de tegenvallers lekker kunt overslaan 😉.

Of luister naar mijn Spotify-playlist voor wat instant zon in je koppie